maanantai 18. huhtikuuta 2016

Ruusuja kevääseen Pitkään harkitsin tämän mekon tekemistä. Kävin ihastelemassa mallia moneen kertaan Ideoiblogissa,  jossa Piia neuvoi mekon kuosittelua. Näin myös facebookin ompeluryhmissä monen tehneen mekosta omat versionsa, mutta odotin vielä "sitä täydellistä inspiraatiokangasta". Kunnes se nyt viikonloppuna osui silmiini Majapuulla: Minttu juhannusruusu. Rakkautta. Taustakankaaksi sopi täydellisesti Kangaskapinan meleerattu harmaa trikoo. Täytyy muuten sanoa, että ihan mahtavan tuntuisia nämä kangaskapinan trikoot, tiedänpä mistä jatkossa tilaan (ja kun eivät ole niin hinnallakaan pilattuja)...


Käytin kuosittelun pohjalla OB:n summer basicia, jossa on kaunis kaula-aukko ja kevyet holkkihihat. Pääntien huolittelin alavaralla, ja jaksoinpa jopa kiinnittää tukikankaatkin.

Mekon ihanuus piilee sen monipuolisuudessa: eri tavoin kietaisemalla siihen saa ihan uutta ilmettä, ja leikkauskin muuttuu ihan eri näköiseksi. Se myös sopii monille eri vartalotyypeille.
Tämä mekko tulee niin viihtymään päällä töissä tänä keväänä!


Oli muuten kuvatessa klo 7.30 ja kolme astetta lämmintä... Että jos ilmeet ovat kohdallaan, niin tuudittaudun tähän selitykseen.

3 kommenttia:

  1. Tämä mekko ei aiemmin ole miuhun iskenyt, mutta tämä sai muuttamaan mieltä! :) Niin kovin kaunis! ♥

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis! Tästä on tullut ehdottomasti yksi minun lemppari tunika malli :)

    VastaaPoista
  3. MIHIN ON HÄVINNYT BLOGIN TEKIJÄ? Haluaisin häneen yhteyden.

    VastaaPoista